Mere end 25 års erfaring

Vi holder vores aftaler

Vi løser opgaver i hele midtjylland

Vi giver dit tag en kærlig hånd

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte Tømrermester Lars D Kruse for kompetent hjælp til en tagrenovering. Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området. Vi servicerer både private kunder, sommerhusejere og erhvervskunder i Trekants området.

Vedligeholdelse af tag er en vigtig opgave, som der ikke bør gås på kompromis med. Hvis ikke taget er tæt, går det nemlig ud over dit energiforbrug, hvilket betyder, at du bruger unødvendigt med penge . Derudover kan et utæt tag påvirke indeklimaet, hvilket er skidt for husets beboere. Heldigvis står vores dygtige tømrer altid klar til at hjælpe dig med enhver form for tagarbejde, eksempelvis renovering af tag.

Kontakt os – så ved du hvad der skal til, for at komme i gang.

Det første skridt i ethvert byggeri er god planlægning. Hos LK Bolig og Byg ApS har vi mange års erfaring med alle former for tømreropgaver. Vi ved derfor at ethvert arbejde, starter med en god planlægning – skriv til os, eller giv os et kald, så finder vi ud af, hvad der skal til for at du kommer i gang med din opgave.

    Jeg har været en yderst tilfreds kunde ved Tømmermester Lars Kruse, som er meget behagelig person og som er yderst nem at snakke med. Og det vigtigste af det hele er, når man har lavet nogle aftaler med Lars, så holder han dem. Enten det er faglige eller omkring opstart af et projekt. Han er god til at spørge ind til hvad jeg som kunde gerne vil have lavet, og hvornår jeg kunne tænke mig det gik i gang. Jeg brugte også Lars som sparringspartner, da vi skulle have lagt et stort tag på nede ved Brødrene Kier som Lars stod for. Som blev udført med stort UG. Hermed de bedste anbefalinger fra mig. Såvel Privat og Firma.

    Lars Koch

    I forbindelse med hal og værksteds etablering, har vi brugt LK Bolig & Byg ApS Tømremester Lars Dambog Kruse, bistod med grundig vejledning af materialevalg, opgaven blev udført særdeles tilfredsstillende

    Michael Fricke

    LK Bolig har udskiftet vinduer på mit stuehus. At skifte vindue i et hus fra 1924 som er hulmurs isoleret med flamingo kugler, er ikke bare lige en opgave som man bare hopper på uden at have prøvet det før. En fornøjelse at se opgaven er gjort ude som ind, færdigt. Finnish indenfor er bare gjort super. Gode håndværker der kan sit kram er der altid brug for.

    Jan Busk

    Direktør, XL-BYG Brejnholt Horsens

    Som samarbejdspartner med Heibæk Entreprenør A/S på adskillige projekter, inklusive nybyggeri, renovering og forsikringssager, har Tømrermester Lars Kruse bevist sit værd gang på gang. Med et højt humør og en tillidsfuld tilgang skaber han et behageligt arbejdsmiljø, mens hans fokus på kvalitet og ordenlighed sikrer, at opgaverne udføres til perfektion. Vi anbefaler varmt Lars Kruse for hans dedikation og professionalisme.

    Morten Heibæk